Ügyfélszolgálat

Az ügyfélfogadás és tájékoztatás kiemelt jelentőségű minden felnőttképzési szolgáltatást nyújtó intézmény működésében, így a társaságunk működésében is.

Az ügyfélszolgálati rendszer bevezetésének alapjául minőségpolitikánk szolgál, amely szolgáltatásaink állandó kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét kívánja garantálni. A PR tevékenységet, mint a közvélemény formálásának eszközét a cég jó hírnevének kialakítására, ápolására, a céggel szembeni bizalom erősítésére szeretnénk hasznosítani.

Az ügyfélszolgálati tevékenység legfontosabb feladata, hogy az érdeklődők, megrendelők megfelelő objektív felvilágosítást kapjanak az aktuális képzési ajánlatainkról, a képzések helyszínéről, a képzések időpontjáról, a képzések tervezett indulási időpontjáról és a várható befejezésének dátumáról, a részvétel feltételeiről , a tanfolyami költségekről, anyagok és eszközök használatáról, vizsgadíjról. Ennek fontos eleme a képzési helyszínen működtetett személyes ügyfélfogadás.

Az ügyfélszolgálati iroda feladatai

  • Tájékoztatás intézményünk képzéseiről – telefonon, e-mailben, személyesen;
  • A képzésre jelentkezők regisztrálása;
  • A tanfolyami nyilvántartások vezetése;
  • Tanfolyami dokumentációk kezelése;
  • A felnőttképzésben részt vevő oktatók nyilvántartásának vezetése;
  • A vevői észrevételek, panaszok, reklamációk szabályozott módon történő gyűjtése, az intézmény felnőttképzési vezetője felé továbbítása, a meghozott intézkedésekről a panaszos értesítése;
  • Irattározási feladatok ellátása;

Intézményünkben az ügyfélszolgálati feladatokat ügyfélszolgálati munkatárs telefonon, e-mailben  vagy személyesen látja el. Írásban feltett kérdéseikre az ügyintéző napi rendszerességgel válaszol. A válaszadás írásos formájának leggyakoribb módja az e-mailen keresztül történő kommunikáció. Igény szerint információs anyagot küldünk képzéseinkről.

Az érdeklődés telefonon, e-mailen és személyesen egyaránt lehetséges. A jelentkezőket elektronikus nyilvántartóban rendszerezzük, majd a tanfolyami létszám elérése esetén kiértesítjük őket a kötelezően elvégzendő jelentkezés és/vagy beiratkozás lebonyolításának érdekében.

Pedellus’98 Kft. vezetősége.